Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2501g750kcal25g100.1g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1096kcal1.5g1.5g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Vehnäjauho puolikarkea 200g687kcal20.4g140.1g2.4g7g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g75g72kcal0.8g13.7g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1001g1701kcal25g60g150.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g1001g1801kcal25g70g150.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g12617kcal215g842.8g863.4g41.6g
Valittu annoskoko9680g6309kcal107.5g421.4g431.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna4840g3154kcal53.8g210.7g215.9g10.4g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430