Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)1600g1280kcal304g0g4.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g3000g4800kcal48g360g6g60g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g80g208kcal8.8g19.2g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g18176kcal1101.6g759g480.8g120g
Valittu annoskoko9680g9088kcal550.8g379.5g240.4g60g
Annoskoko puolitettuna4840g4544kcal275.4g189.8g120.2g30g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455