Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2160g1644kcal40.6g334.8g4.3g21.6g
Porkkana 936g306kcal5.8g52g1.9g23.9g
Sipuli 396g120kcal5g19g0.8g6.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2520g4284kcal504g0g252g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 36g193kcal0.3g0.3g21.6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g36g90kcal1.9g15.5g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g13275kcal1115.2g843.2g565.6g104.4g
Valittu annoskoko9684g6638kcal557.6g421.6g282.8g52.2g
Annoskoko puolitettuna4842g3319kcal278.8g210.8g141.4g26.1g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593