Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3603g1014kcal38.6g154.9g6.8g73.9g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1802g955kcal102.7g95.5g18g0g
Pekoni, paistettu 676g3480kcal111.1g0g342.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK3603g6126kcal360.3g360.3g360.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g23147kcal1225.4g1221.4g1455.2g155g
Valittu annoskoko9684g11574kcal612.7g610.7g727.6g77.5g
Annoskoko puolitettuna4842g5787kcal306.4g305.4g363.8g38.8g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174