Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2095g461kcal20.9g94.3g0g41.9g
Tonnikala öljyssä 1187g2253kcal321.9g0g106.8g0g
Kesäkurpitsa2514g427kcal10.1g62.8g15.1g17.6g
Sipuli (kuorittu)978g264kcal12.7g46.9g2g16.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Rypsiöljy 283g2501kcal0g0g282.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2584g904kcal25.8g175.7g12.9g36.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g13721kcal790.6g775.4g839.8g226.6g
Valittu annoskoko9688g6860kcal395.3g387.7g419.9g113.3g
Annoskoko puolitettuna4844g3430kcal197.7g193.9g210g56.7g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741