Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4475g7428kcal850.2g0g447.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g4363g1483kcal61.1g261.8g21.8g0g
Suola, annos 3g112g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena336g1275kcal3.4g308.8g1.7g0g
Ketsuppi, meira403g282kcal6g64.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g20938kcal1841.4g1270g942.8g0g
Valittu annoskoko9688g10469kcal920.7g635g471.4g0g
Annoskoko puolitettuna4844g5234kcal460.4g317.5g235.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365