Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 500g139kcal11.3g14.5g1g11g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g679kcal4g6g69.9g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g50g185kcal12g0g15.5g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g165g267kcal41.9g0.2g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1938g3435kcal138.6g43.2g294.8g22g
Valittu annoskoko969g1718kcal69.3g21.6g147.4g11g
Annoskoko puolitettuna485g859kcal34.7g10.8g73.7g5.5g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096