Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Herne 175g121kcal8.9g16.4g0.7g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.2g61.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g131g368kcal21g1.3g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1939g2753kcal71.8g66.4g236.2g17.4g
Valittu annoskoko970g1377kcal35.9g33.2g118.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna485g688kcal18g16.6g59.1g4.4g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327