Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 188g119kcal5.6g9g6.6g0g
Uudet perunat keitetty300g228kcal5.1g48.3g0.6g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1939g1087kcal44.2g138.6g36.2g16.6g
Valittu annoskoko970g544kcal22.1g69.3g18.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna485g272kcal11.1g34.7g9.1g4.2g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745