Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2560g4232kcal428.8g0g281.6g0g
Sipuli (kuorittu)352g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Paprika punainen 1280g375kcal12g57.6g5.1g24.3g
Maustekurkku1280g211kcal9g38.4g1.3g23g
Kalaliemi laimennettu 2560g77kcal0g7.7g5.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 960g2859kcal178.2g24g230.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 704g2324kcal14.1g21.1g246.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g20346kcal1293.4g331.4g1541.2g106.6g
Valittu annoskoko9696g10173kcal646.7g165.7g770.6g53.3g
Annoskoko puolitettuna4848g5086kcal323.4g82.9g385.3g26.7g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195