Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1917g8627kcal136.1g1227g364.3g63.3g
Voi 767g5563kcal9.1g3.1g623.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2876g9778kcal57.5g77.6g1035.3g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1917g5176kcal153.4g230.1g383.4g0g
Sokeri 815g3307kcal0g814g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka96g383kcal0g94.9g0g0g
Kinuskikastike 959g4060kcal8.9g543.4g205.4g0g
Daim 56g268g1463kcal9.9g161g85.9g0.3g
Liivatelehti, gelatiini82g284kcal69.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g77282kcal889.2g6302.2g5395.8g127.2g
Valittu annoskoko9696g38641kcal444.6g3151.1g2697.9g63.6g
Annoskoko puolitettuna4848g19321kcal222.3g1575.6g1349g31.8g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939