Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2885g1731kcal43.3g375g2.9g26g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g801g1082kcal88.1g104.2g31.3g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4007g2535kcal120.2g192.3g140.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)1202g1515kcal132.2g3.6g108.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima321g1250kcal93g0g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g16483kcal966.2g1396.4g759.6g68.4g
Valittu annoskoko9696g8242kcal483.1g698.2g379.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna4848g4121kcal241.6g349.1g189.9g17.1g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915