Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g5400g18900kcal729g3542.4g156.6g324g
Voi 336g2437kcal4g1.3g273.2g0g
Sipuli 660g200kcal8.2g31.7g1.3g11.2g
Valkosipuli 480g520kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
castello blue, sinihomejuusto1200g5160kcal168g6g504g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)360g306kcal3.6g12.6g25.2g0g
Saksanpähkinä 1200g8162kcal176.4g39.6g782.5g190.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g71418kcal2258g7429.6g3492.4g1076.8g
Valittu annoskoko9696g35709kcal1129g3714.8g1746.2g538.4g
Annoskoko puolitettuna4848g17855kcal564.5g1857.4g873.1g269.2g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278