Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1868g5510kcal261.5g18.7g485.6g11.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g2401g624kcal26.4g74.4g4.8g0g
Maustepippuri, annos 1g64g1.9kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5336g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g12272kcal575.8g186.2g982g22.4g
Valittu annoskoko9696g6136kcal287.9g93.1g491g11.2g
Annoskoko puolitettuna4848g3068kcal144g46.6g245.5g5.6g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421