Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto3205g6090kcal250g109g512.8g0g
Katkarapu, rainbow4007g4007kcal921.5g0g36.1g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2404g2524kcal84.1g485.6g24g48.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g25242kcal2511.2g1189.2g1145.8g96.2g
Valittu annoskoko9696g12621kcal1255.6g594.6g572.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna4848g6310kcal627.8g297.3g286.5g24.1g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265