Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1199g274kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1199g336kcal7.2g71.3g2.4g30g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g971kcal0g0g107.9g0g
Tomaattimurska 799g235kcal4.5g42.3g1.6g15.2g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 3196g2478kcal561.2g0g22.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1598g2557kcal287.6g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g13701kcal1764.4g284.8g593g140.8g
Valittu annoskoko9696g6851kcal882.2g142.4g296.5g70.4g
Annoskoko puolitettuna4848g3425kcal441.1g71.2g148.3g35.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895