Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g13g115kcal0g0g13g0g
Kookosrasva 100 % 27g239kcal0.2g0g27g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton13g40kcal2.9g1.3g2.6g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g15g33kcal0.7g7.4g0.1g6g
Manteli 10g62kcal2.4g0.7g5.4g0.7g
Saksanpähkinä 3.5g24kcal0.5g0.1g2.3g0.6g
Hasselpähkinä 2.5g16kcal0.4g0.1g1.5g0.4g
Rusina 14g40kcal0.4g8.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g1137kcal15g35.4g104g18g
Valittu annoskoko97g568kcal7.5g17.7g52g9g
Annoskoko puolitettuna49g284kcal3.8g8.9g26g4.5g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201