Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Purjosipuli 17g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g83kcal1.8g5g5.6g1.8g
Valittu annoskoko97g41kcal0.9g2.5g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g21kcal0.5g1.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g43kcal0.9g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665