Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L47g23kcal1.9g0.5g1.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L7.9g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g105kcal5.8g4.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko97g53kcal2.9g2.4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g26kcal1.5g1.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3g2.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563