Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä18g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g28g5.6kcal0.3g1g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)35g102kcal4.6g0.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g239kcal10.6g7.2g19.4g1.6g
Valittu annoskoko97g119kcal5.3g3.6g9.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g60kcal2.7g1.8g4.9g0.4g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991