Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 63g45kcal1.1g9g0.1g0.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)9g17kcal1.8g0g1g0g
Aurajuusto3.6g12kcal0.7g0g1.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%2.2g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 3.4g13kcal1g0g1g0g
Flora kevyt ruoka 7%16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g215kcal11g19.4g9.8g1.4g
Valittu annoskoko97g108kcal5.5g9.7g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g54kcal2.8g4.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g111kcal5.7g10g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089