Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Margariini 60%, keskiarvo 8.8g47kcal0g0g5.3g0g
Juusto, keskiarvo 18g62kcal4.4g0g4.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 18g6kcal0.5g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Tonnikala öljyssä 13g25kcal3.6g0g1.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 14g15kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g427kcal24g22.8g26.2g1.6g
Valittu annoskoko97g214kcal12g11.4g13.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g107kcal6g5.7g6.6g0.4g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.7g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453