Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 31g69kcal5.8g0g5.2g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g4.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g238kcal14.8g3.6g18.4g1.6g
Valittu annoskoko97g119kcal7.4g1.8g9.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g59kcal3.7g0.9g4.6g0.4g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.9g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513