Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g403kcal10.2g49.2g17.2g3.4g
Valittu annoskoko97g202kcal5.1g24.6g8.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna49g101kcal2.6g12.3g4.3g0.9g
Arvot/100g100g207kcal5.2g25.3g8.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271