Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%58g81kcal11.1g0g4.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g217kcal26.6g1.6g11.6g0.6g
Valittu annoskoko97g108kcal13.3g0.8g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g54kcal6.7g0.4g2.9g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.7g0.8g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684