Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g39g33kcal0.4g7.2g0.2g0.7g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g13g80kcal2.8g0.9g7.3g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g4.4g18kcal0.9g2.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.1g3.2kcal0g0.1g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g2.2g0kcal0g2.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.5g7.7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.7g20kcal0.2g1.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g396kcal15.6g31.2g24.2g5g
Valittu annoskoko97g198kcal7.8g15.6g12.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna49g99kcal3.9g7.8g6.1g1.3g
Arvot/100g100g204kcal8g16g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520