Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g7.5g27kcal1g5.2g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow23g23kcal4.6g0.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g325kcal21.8g37g9.2g3.6g
Valittu annoskoko97g163kcal10.9g18.5g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna49g81kcal5.5g9.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g167kcal11.2g19g4.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499