Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 31g38kcal6.6g0g1.3g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g9g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Paprika punainen 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)18g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 28g39kcal0.7g8.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g221kcal16.2g20.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko97g110kcal8.1g10.4g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g55kcal4.1g5.2g2g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853