Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)25g21kcal1.5g3.7g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 2.5g6.6kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Leipä, vaaleavarras2g4.4kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g138kcal7.6g14.8g5.4g3.2g
Valittu annoskoko97g69kcal3.8g7.4g2.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g35kcal1.9g3.7g1.4g0.8g
Arvot/100g100g71kcal3.9g7.6g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150631