Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 30g34kcal6.3g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Selleri, annos 50g2.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g82kcal13g3g1.8g1g
Valittu annoskoko97g41kcal6.5g1.5g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g20kcal3.3g0.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907