Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7g41kcal1.5g1.4g3.6g0g
Voi 60% rasvaa 4.9g27kcal0g0g3g0g
Liivatelehti, gelatiini28g98kcal24.1g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa7g39kcal0.6g2.6g3g0.8g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g7g36kcal0.6g2.1g2.8g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g14g36kcal0.8g0.4g3.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka7g26kcal0.1g6.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl21g76kcal0.4g0.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g758kcal56.2g27.2g47.6g2.4g
Valittu annoskoko97g379kcal28.1g13.6g23.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g190kcal14.1g6.8g11.9g0.6g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14g24.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190