Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Kaurahiutale 3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Atria kevyt jauheliha66g112kcal12.5g0g6.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g9g31kcal1.5g0.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g392kcal31.8g5.6g26g0.8g
Valittu annoskoko97g196kcal15.9g2.8g13g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g98kcal8g1.4g6.5g0.2g
Arvot/100g100g201kcal16.3g2.9g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203