Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g4.4g14kcal1g2.3g0.1g0g
Mung-papu, gogreen4.4g15kcal1.1g2.7g0g0.7g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g4.4g14kcal1g2.3g0.1g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g13g15kcal0.4g3.3g0.1g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g190kcal9.2g28g4.8g2.6g
Valittu annoskoko98g95kcal4.6g14g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna49g47kcal2.3g7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g97kcal4.7g14.4g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060