Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 13g67kcal0g0g7.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g498kcal9.6g70.2g18.8g2.2g
Valittu annoskoko97g249kcal4.8g35.1g9.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g125kcal2.4g17.6g4.7g0.6g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287