Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 6.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3.8g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 24g26kcal5g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g101kcal11.4g4.6g3.8g1.6g
Valittu annoskoko98g51kcal5.7g2.3g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g25kcal2.9g1.2g1g0.4g
Arvot/100g100g52kcal5.8g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037