Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g33g127kcal0g31.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g300kcal0.8g71.6g0g1.8g
Valittu annoskoko98g150kcal0.4g35.8g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g75kcal0.2g17.9g0g0.5g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463