Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g25g37kcal5.1g0.4g1.6g0g
Fetajuusto (Pirkka)13g34kcal2g0.1g2.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g224kcal15.6g9.4g13.4g0.8g
Valittu annoskoko98g112kcal7.8g4.7g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g56kcal3.9g2.4g3.4g0.2g
Arvot/100g100g115kcal8g4.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772