Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 12g38kcal1.2g7g0.3g1.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g13g44kcal0.8g9.5g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g214kcal6.8g37.2g3.6g2.8g
Valittu annoskoko98g107kcal3.4g18.6g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g54kcal1.7g9.3g0.9g0.7g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336