Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.3kcal0.8g0.5g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g9g17kcal0g0.9g0g0g
Mustikka28g9kcal0.1g1.8g0.1g0.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)4.7g17kcal0.7g2.6g0.4g0.5g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g432kcal9.6g60.8g13g4g
Valittu annoskoko98g216kcal4.8g30.4g6.5g2g
Annoskoko puolitettuna49g108kcal2.4g15.2g3.3g1g
Arvot/100g100g222kcal4.9g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956