Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer22g111kcal0.8g12g6.5g1.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)8.1g58kcal0.1g0.3g6.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g39kcal0.2g0.3g4.1g0g
Sokeri2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Marianne crush 150g8.1g35kcal0.1g6.9g0.7g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g15g49kcal0.3g11.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g736kcal7.6g81.2g41.8g6g
Valittu annoskoko98g368kcal3.8g40.6g20.9g3g
Annoskoko puolitettuna49g184kcal1.9g20.3g10.5g1.5g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.6g21.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497