Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g202kcal14.2g6.6g13g2.4g
Valittu annoskoko98g101kcal7.1g3.3g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g51kcal3.6g1.7g3.3g0.6g
Arvot/100g100g104kcal7.3g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452