Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 12g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Sokeri 10g40kcal0g10g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu27g8.5kcal0.2g1.5g0g0.4g
Fariinisokeri3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g451kcal8.2g60.8g18.6g1.8g
Valittu annoskoko97g226kcal4.1g30.4g9.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g113kcal2.1g15.2g4.7g0.5g
Arvot/100g100g232kcal4.2g31.2g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875