Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g16g22kcal0.5g0.3g2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g4.5g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g272kcal24.4g3.6g17.2g0.8g
Valittu annoskoko98g136kcal12.2g1.8g8.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g68kcal6.1g0.9g4.3g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.5g1.8g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339