Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g12g76kcal2.6g0.9g6.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g4.1g0.4kcal0.1g0g0g3.5g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.3kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.8g5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g555kcal16.8g5.4g52g8.6g
Valittu annoskoko97g278kcal8.4g2.7g26g4.3g
Annoskoko puolitettuna49g139kcal4.2g1.4g13g2.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597