Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g226kcal9.1g2.5g20.4g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Emmental, punaleima 17%24g68kcal8g0g4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g694kcal43g6.4g55.8g0g
Valittu annoskoko98g347kcal21.5g3.2g27.9g0g
Annoskoko puolitettuna49g173kcal10.8g1.6g14g0g
Arvot/100g100g355kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526