Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g70g101kcal15.4g0g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g13g15kcal0.3g0.6g1.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g13g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g289kcal32.2g2.6g16.2g0.4g
Valittu annoskoko98g145kcal16.1g1.3g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g72kcal8.1g0.7g4.1g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.3g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691