Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g26g12kcal0.6g1.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g12g14kcal0.8g2.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g102kcal5.4g16g1g3.6g
Valittu annoskoko97g51kcal2.7g8g0.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna49g26kcal1.4g4g0.3g0.9g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.2g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946