Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi11g51kcal0.7g6.7g2.4g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss26g9kcal0.3g1.1g0.2g1g
Flora Vanilla 12%18g34kcal0.8g2.9g2.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g11g28kcal0.7g0.4g2.6g0g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g14g22kcal1g0.2g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Marianne crush 150g7.5g32kcal0.1g6.4g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g453kcal9.8g44.6g23.8g2.8g
Valittu annoskoko97g227kcal4.9g22.3g11.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g113kcal2.5g11.2g6g0.7g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354901