JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.1g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g270kcal24.8g8g15g2.2g
Valittu annoskoko98g135kcal12.4g4g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g68kcal6.2g2g3.8g0.6g
Arvot/100g100g139kcal12.7g4.1g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927