Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 85g109kcal18.4g0g3.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.5g8.6kcal0.3g1.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g244kcal37.6g5.2g7.8g0.6g
Valittu annoskoko98g122kcal18.8g2.6g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g61kcal9.4g1.3g2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286